Μύθοι και αλήθειες για τον καρκίνο του μαστού

Μύθοι και αλήθειες για τον καρκίνο του μαστού

 

Ο καρκίνος του μαστού αποτελεί μία από τις συχνότερα εμφανιζόμενες μορφές καρκίνου σε παγκόσμιο επίπεδο και ιδιαίτερα στο δυτικό κόσμο βρίσκεται στη πρώτη θέση σε αριθμό κρουσμάτων μεταξύ του γυναικείου πληθυσμού. Η έγκαιρη ενημέρωση είναι άμεσα συνδεδεμένη με τις δυνατότητες πλήρους ίασης της νόσου.

Για το θέμα αυτό, μίλησε σήμερα στην ιατρική εκπομπή του ΣΚΑΙ «Έρρωσο» και τη Δρ.Έλενα Λαζαρίδη ο ιατρός Θωμάς Τσουκαλάς, εξειδικευμένος στην χειρουργική ογκολογία του μαστού, διδάκτωρ στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων και μετεκπαιδευτής στην μονάδα μαστού του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Γενεύης.

Έρρωσο
Σχετικά με τον Συγγραφέα
- Το “’Έρρωσο… να είσαι γερός” είναι µια… αστραπή υγείας, περνάει µηνύµατα & πληροφορίες υποσυνείδητα αφού είναι γρήγορο και κατατοπιστικό. Ο τηλεθεατής δεν… προλαβαίνει ούτε να φοβηθεί, ούτε να κουραστεί… απλά και µόνο να ενηµερωθεί.

Έρρωσο

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *