Νεότητα και ομορφιά: Το νυστέρι δεν είναι απαραίτητο

Νεότητα και ομορφιά: Το νυστέρι δεν είναι απαραίτητο

Ο χρόνος περνάει και συνήθως είναι αμείλικτος με την εξωτερική μας εμφάνιση. Ταυτόχρονα η ατμοσφαιρική ρύπανση και οι συνθήκες άγχους τις οποίες βιώνουμε σε καθημερινό επίπεδο, ενισχύουν τη διαδικασία γήρανσης.

Ευτυχώς η επιστήμη μπορεί να γίνει σύμμαχός μας και στη μάχη της εξωτερικής εμφάνισης. Ποια είναι όμως τα σύγχρονα όπλα αντιγήρανσης; Πως θα δείχνουμε νεότεροι χωρίς να προβούμε σε υπερβολές;

Για όλα αυτά μίλησε στον ΣΚΑΙ και στην ιατρική εκπομπή “Έρρωσο” με τη Δρ. Έλενα Λαζαρίδη, ο Ανδρέας Κατσάμπας, Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος, Oμότιμος Καθηγητής του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Σχετικά με τον Συγγραφέα
- Το “’Έρρωσο… να είσαι γερός” είναι µια… αστραπή υγείας, περνάει µηνύµατα & πληροφορίες υποσυνείδητα αφού είναι γρήγορο και κατατοπιστικό. Ο τηλεθεατής δεν… προλαβαίνει ούτε να φοβηθεί, ούτε να κουραστεί… απλά και µόνο να ενηµερωθεί.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.