Δωρεάν εξετάσεις με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά της Νόσου Parkinson’s

Δωρεάν εξετάσεις με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά της Νόσου Parkinson’s

11/4/2016                                                                                                                   16.00

Δωρεάν εξέταση Parkinson’s προσφέρει το Ιατρικό Κέντρο Αθηνών την Τετάρτη 13 Απριλίου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά της Νόσου Parkinson’s.

Η προσφορά ισχύει για όσους επικοινωνήσουν την Τετάρτη 13 Απριλίου, από τις 12:00 έως τις 14:00, και προγραμματίσουν το ραντεβού τους στο τηλέφωνο 210 6862984.

Οι προσφορές εξετάσεων προληπτικού ελέγχου εντάσσονται στο πλαίσιο του προγράμματος κοινωνικής ευθύνης του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών, μέσα από το οποίο αναδεικνύει τη σημασία της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης, παραμένοντας πιστός στη δέσμευσή του να παρέχει διαρκώς κορυφαίες υπηρεσίες υγείας, σε προσιτές τιμές.

 

 

Σχετικά με τον Συγγραφέα
- Το “’Έρρωσο… να είσαι γερός” είναι µια… αστραπή υγείας, περνάει µηνύµατα & πληροφορίες υποσυνείδητα αφού είναι γρήγορο και κατατοπιστικό. Ο τηλεθεατής δεν… προλαβαίνει ούτε να φοβηθεί, ούτε να κουραστεί… απλά και µόνο να ενηµερωθεί.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *