Βράβευση Έλληνα επιστήμονα σε Ευρωπαϊκό Συνέδριο

Βράβευση Έλληνα επιστήμονα σε Ευρωπαϊκό Συνέδριο

12/2/2016                                                                                                     20.00

 

Επιβράβευση της εμπειρίας στην χειρουργική αντιμετώπιση της Νόσου Peyronie

Στο πρόσφατο συνέδριο της ESSM European Society for Sexual Medicine 4/6 Φεβρουαρίου στη Μαδρίτη η εργασία του Κωνσταντίνου Κωνσταντινίδη και της ομάδας του πήρε βραβείο για την γεωμετρική χειρουργική μέθοδο και θεραπεία της Νόσου του Peyronie. Η εργασία βραβεύτηκε για την ποιότητα της χειρουργικής τεχνικής και τον μεγάλο αριθμό περιστατικών που μελέτησε.

Η Νόσος του Peyronie είναι μια ιδιόμορφη πάθηση που δεν έχει σαφή αίτια αλλά ούτε και φαρμακευτική λύση μέχρι σήμερα, οι χειρουργικές τεχνικές που υπάρχουν μέχρι σήμερα δεν έχουν πλήρως υιοθετηθεί από όλους τους γιατρούς, με αποτέλεσμα την αμφιθυμία πολλών γιατρών για το ποια μέθοδο θα επιλέξουν.

Η εργασία λόγω του μεγάλου όγκου περιστατικών έπεισε πως η τεχνική με μαθηματικό γεωμετρικό μοντέλο επιλογής του μοσχεύματος, μπορεί να είναι η χρυσή σταθερά στην χειρουργική λύση.

Στην εργασία παρουσιάστηκε με λεπτομέρειες και σαφήνεια η μέθοδος αλλά και η μεγάλη μετεγχειρητική περίοδος παρακολούθησης, πάνω από πέντε χρόνια, δίνοντας με μεγάλη σαφήνεια την τεχνική αλλά και τον τρόπο παρακολούθησης των μετεγχειρητικών αποτελεσμάτων.

Ο Κ. Κωνσταντινίδης θεωρείται ένας από τους πιο έμπειρους γιατρούς στην χειρουργική των γεννητικών οργάνων με την μεγαλύτερη ίσως εμπειρία παγκόσμια, χειρουργεί εκτός Ελλάδος σε άλλες τέσσερις χώρες Γερμανία, Ισπανία, Αγγλία, Αυστρία , Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Σερβία.

Έχει χειρουργήσει πάνω από πέντε χιλιάδες περιστατικά που αφορούν ειδικές παθήσεις.
Η Νόσος του Peyronie, η προσθετική ουρολογία , η μεγέθυνση του φαλλού, η αλλαγή φύλου είναι λίγες από τις ειδικές επεμβάσεις που πραγματοποιεί.

Στο Ιατρικό Κέντρο διευθύνει την κλινική σεξουαλικής υγείας από το 2000, στα διεθνή συνέδρια και φόρουμ που πραγματοποιεί στην χώρα μας συμμετέχουν οι πιο γνωστοί ειδικοί από όλο το κόσμο.

Το επόμενο συνέδριο του θα γίνει στη Λέσβο υπό την αιγίδα του Ιατρικού της Unesco και του Υπουργείου Μετανάστευσης που θα συζητηθεί η ανθρωπιστική κρίση και τα προβλήματα υγείας που την συνοδεύουν.

Σχετικά με τον Συγγραφέα
- Το “’Έρρωσο… να είσαι γερός” είναι µια… αστραπή υγείας, περνάει µηνύµατα & πληροφορίες υποσυνείδητα αφού είναι γρήγορο και κατατοπιστικό. Ο τηλεθεατής δεν… προλαβαίνει ούτε να φοβηθεί, ούτε να κουραστεί… απλά και µόνο να ενηµερωθεί.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.