19η Πανελλήνια οδοντιατρική και οδοντοτεχνική έκθεση

19η Πανελλήνια οδοντιατρική και οδοντοτεχνική έκθεση

1/4/2016                                                                                                               9.15

Η 19η Πανελλήνια οδοντιατρική και οδοντοτεχνική έκθεση Dental 2016 θα πραγματοποιηθεί στις 8, 9 και 10 Απριλίου 2016, συγκεντρώνοντας όλον τον οδοντιατρικό κόσμο στο εκθεσιακό-συνεδριακό κέντρο HELEXPO MAROUSSI.

H Dental, η έκθεση θεσμός του Συνδέσμου Εμπόρων Εισαγωγέων Οδοντιατρικών – Οδοντοτεχνικών ειδών επιστρέφει μετά από τέσσερα χρόνια απουσίας.

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να περιηγηθούν στον χώρο της έκθεσης, όπου θα φιλοξενούνται πάνω από 65 επιχειρήσεις οδοντιατρικού εξοπλισμού και μηχανημάτων, αναλωσίμων και υπηρεσιών, που απευθύνονται σε οδοντιάτρους και οδοντοτεχνίτες.

Συμμετέχουν επίσης εταιρείες πληροφορικής και εταιρείες από τον χώρο των εκδόσεων, καθιστώντας την Dental 2016 το σημαντικότερο γεγονός του κλάδου.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για τους επαγγελματίες υγείας. (www.dental2016.gr)

 

 

 

 

Σχετικά με τον Συγγραφέα
- Το “’Έρρωσο… να είσαι γερός” είναι µια… αστραπή υγείας, περνάει µηνύµατα & πληροφορίες υποσυνείδητα αφού είναι γρήγορο και κατατοπιστικό. Ο τηλεθεατής δεν… προλαβαίνει ούτε να φοβηθεί, ούτε να κουραστεί… απλά και µόνο να ενηµερωθεί.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *