ΥΓΕΙΑ: Ευρωπαϊκό Κέντρο Αναφοράς το Κέντρο Ακτινοθεραπευτικής Ογκολογίας

ΥΓΕΙΑ: Ευρωπαϊκό Κέντρο Αναφοράς το Κέντρο Ακτινοθεραπευτικής Ογκολογίας

28/4/2016                                                                             14.40

Ευρωπαϊκό Κέντρο Αναφοράς καθίσταται το Κέντρο Ακτινοθεραπευτικής Ογκολογίας (ΚΑΟ) του νοσοκομείου ΥΓΕΙΑ, μετά την συμφωνία συνεργασίας που υπεγράφη με την εταιρεία Elekta, λόγω του μοναδικού και τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμού που διαθέτει, καθώς και τις υψηλής ποιότητας υπηρεσίες που παρέχει για τη θεραπεία του καρκίνου.

Παράλληλα, το ΚΑΟ του ΥΓΕΙΑ είναι το μοναδικό Κέντρο στην Ελλάδα που επιλέχθηκε από τη Διεθνή Εταιρεία Ακτινοχειρουργικής (IRSA) ως Κέντρο Αριστείας Στερεοτακτικής Ακτινοθεραπείας και Ακτινοχειρουργικής.

Το Κέντρο Ακτινοθεραπευτικής Ογκολογίας του ΥΓΕΙΑ αποτελεί το πιο σύγχρονο και καλύτερα εξοπλισμένο κέντρο στην Ελλάδα και ένα από τα καλύτερα κέντρα στην Ευρώπη. Είναι εξοπλισμένο με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, τα μοναδικά στην Ελλάδα (VERSA HDΤΜ, Synergy AgilityΤΜ, AxesseΤΜ με ρομποτικό κρεβάτι θεραπείας Hexapod και γknife Perfexion) και διαθέτει τη μεγαλύτερη εμπειρία στις πλέον εξελιγμένες τεχνικές ακτινοθεραπείας (IMRT, VMAT, IGRT, Στερεοταξία και Ακτινοχειρουργική), τις οποίες πρώτο εφάρμοσε στην Ελλάδα, με σκοπό τη βέλτιστη παροχή ακτινοθεραπείας στον ασθενή. Επιπλέον, το Κέντρο Ακτινοθεραπευτικής Ογκολογίας του νοσοκομείου ΥΓΕΙΑ διαθέτει εξειδικευμένη ομάδα για την ακτινοθεραπεία παίδων. Αποτελεί το μεγαλύτερο σε όγκο παιδιατρικών ασθενών στην Ελλάδα και εφαρμόζει τις πιο σύγχρονες τεχνικές στοχεύοντας τόσο στην ίαση όσο και στην διατήρηση της ποιότητας της ζωής των παιδιών.

Σχολιάζοντας τις διακρίσεις αυτές ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΥΓΕΙΑ κ. Ανδρέας Καρταπάνης τόνισε ότι «Είναι μεγάλη τιμή για το νοσοκομείο μας που μια μεγάλη πολυεθνική εταιρεία όπως είναι η Elekta, μας επέλεξε σαν Κέντρο Αναφοράς, δηλαδή σαν Κέντρο ανάπτυξης, δοκιμής και επίδειξης του εξοπλισμού και των συστημάτων της. Το ΚΑΟ του ΥΓΕΙΑ προσφέρει τις υπηρεσίες του σε περισσότερους από 1.000 ασθενείς ετησίως, ενώ από το 2009 περισσότεροι από 1.200 ασθενείς έχουν λάβει στερεοτακτική ακτινοθεραπεία. Η εξατομικευμένη θεραπευτική προσέγγιση σε συνδυασμό με την πληρότητα του εξοπλισμού του Κέντρου, δίνουν τη δυνατότητα της εκλογής της βέλτιστης τεχνικής για τον ασθενή».

 

Σχετικά με τον Συγγραφέα
- Το “’Έρρωσο… να είσαι γερός” είναι µια… αστραπή υγείας, περνάει µηνύµατα & πληροφορίες υποσυνείδητα αφού είναι γρήγορο και κατατοπιστικό. Ο τηλεθεατής δεν… προλαβαίνει ούτε να φοβηθεί, ούτε να κουραστεί… απλά και µόνο να ενηµερωθεί.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *