Οι δραματικές ταινίες μας κάνουν να τρώμε περισσότερο

Οι δραματικές ταινίες μας κάνουν να τρώμε περισσότερο

13/3/2015                                                          13:45

 

Αν και μπορεί να απολαμβάνετε να κάθεστε στον καναπέ σας, αγκαλιά με ένα πακέτο χαρτομάντιλα και και να βλέπετε τις αγαπημένες σας δραματικές ταινίες, πρέπει να ξέρετε ότι μπορεί να σας κάνουν να τρώτε περισσότερο.

Σύμφωνα με νέα έρευνα από το Cornell Food and Brand Lab, οι φίλοι του κινηματογράφου έχουν την τάση να τρώνε περισσότερο όταν βλέπουν δραματικές ταινίες σε σχέση με τις κωμωδίες. Μη βιάζεστε, όμως, να πετάξετε το κουτί σας με τα χαρτομάντιλα και να διαγράψετε μια για πάντα τις δραματικές ταινίες από τη ζωή σας, αφού σύμφωνα με την έρευνα οδηγούν το άτομο στο να καταναλώνει και πιο υγιεινά φαγητά, οπότε μπορεί οι ταινίες αυτές να είναι μία εύκολη λύση για να εντάξετε τα φρούτα και τα λαχανικά στη διατροφή σας.

Την επόμενη φορά που θα επιλέξετε να δείτε μία λυπητερή ταινία, φροντίστε να έχετε μαζί σας προτιμότερα μερικές υγιεινές επιλογές φαγητού, όπως ανάλατους ξηρούς καρπούς ή ένα μπολ με σαλάτα ή φρούτα, αν βρίσκεστε στο σπίτι. Με αυτόν τον τρόπο και θα ικανοποιήσετε την ανάγκη σας για να τρώτε περισσότερο και δεν θα χαλάσετε τη διατροφή σας.

 

Πηγή: The Huffington Post Greece

Σχετικά με τον Συγγραφέα
- Το “’Έρρωσο… να είσαι γερός” είναι µια… αστραπή υγείας, περνάει µηνύµατα & πληροφορίες υποσυνείδητα αφού είναι γρήγορο και κατατοπιστικό. Ο τηλεθεατής δεν… προλαβαίνει ούτε να φοβηθεί, ούτε να κουραστεί… απλά και µόνο να ενηµερωθεί.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *