Ανακοίνωση του ΟΚΑΝΑ σχετικά με δημοσιεύματα  για μέλος του Δ.Σ.

Ανακοίνωση του ΟΚΑΝΑ σχετικά με δημοσιεύματα για μέλος του Δ.Σ.

9/2/2016                                                                                                               18.10

 

Με αφορμή δημοσιεύματα, που κάνουν λόγο για συμμετοχή της κας Αθηνάς Βερροίου, δικηγόρου, στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΟΚΑΝΑ και μάλιστα σε «μια θέση όπου λαμβάνει αποζημιώσεις», ο ΟΚΑΝΑ ενημερώνει ότι:

Η κα Αθηνά Βερροίου, δικηγόρος, ορίστηκε ως Αναπληρωματικό Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΟΚΑΝΑ με βάση το ΦΕΚ: Υ.Ο.Δ.Δ. 378/28.5.2015. Από το 2011, κατ’ εφαρμογή του άρθρου 21 του Ν. 4024/2011 (ΦΕΚ 226/Α’), κανένα μέλος του Δ.Σ. του ΟΚΑΝΑ, τακτικό ή αναπληρωματικό, δεν λαμβάνει οποιαδήποτε αμοιβή ή αποζημίωση ούτε έχει εκδοθεί μέχρι σήμερα απόφαση του αρμόδιου Υπουργού για κατ’ εξαίρεση αμοιβή. Η μόνη αμειβόμενη βάσει νόμου θέση είναι εκείνη του Προέδρου Δ.Σ. ΟΚΑΝΑ ως πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης.

 

Σχετικά με τον Συγγραφέα
- Το “’Έρρωσο… να είσαι γερός” είναι µια… αστραπή υγείας, περνάει µηνύµατα & πληροφορίες υποσυνείδητα αφού είναι γρήγορο και κατατοπιστικό. Ο τηλεθεατής δεν… προλαβαίνει ούτε να φοβηθεί, ούτε να κουραστεί… απλά και µόνο να ενηµερωθεί.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *