Ωνάσειο: Μουσικό ταξίδι με μελωδίες από τη Λατινική Αμερική και τις χώρες της Μεσογείου

Ωνάσειο: Μουσικό ταξίδι με μελωδίες από τη Λατινική Αμερική και τις χώρες της Μεσογείου

28/1/2016                                                                                                               19.10

 

Ένα μικρό μουσικό ταξίδι που περιλαμβάνει μελωδίες που γνωρίσαμε από τη φωνή της Mercedes Sosa, παραδοσιακά τραγούδια από τη Βενεζουέλα, το Μεξικό και τις χώρες της Μεσογείου (Ισπανία, Πορτογαλία, Ιταλία και τα Ελληνόφωνα χωριά της κάτω Ιταλίας) θα παρουσιάσει η υψίφωνος Αθηνά Δημητρακοπούλου την Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου 2016 και ώρα 12:00, στο αίθριο του Ωνασείου Καρδιοχειρουργικού Κέντρου. Θα την συνοδεύσει ο Αρης Μπαλατσούκας στην κιθάρα.

Το Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο ευχαριστεί τους καλλιτέχνες για την αφιλοκερδή συμμετοχή τους στις «Πολυφωνίες», τις μουσικές εκδηλώσεις του Ωνασείου Καρδιοχειρουργικού Κέντρου.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Το πρόγραμμα και τα βιογραφικά των συντελεστών της παράστασης βρίσκονται στη σελίδα: www.onasseio.gr

Έρρωσο
Σχετικά με τον Συγγραφέα
- Το “’Έρρωσο… να είσαι γερός” είναι µια… αστραπή υγείας, περνάει µηνύµατα & πληροφορίες υποσυνείδητα αφού είναι γρήγορο και κατατοπιστικό. Ο τηλεθεατής δεν… προλαβαίνει ούτε να φοβηθεί, ούτε να κουραστεί… απλά και µόνο να ενηµερωθεί.

Έρρωσο

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *