Συναυλία Καλλιτεχνών της Εθνικής Λυρικής Σκηνής στο Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο

Συναυλία Καλλιτεχνών της Εθνικής Λυρικής Σκηνής στο Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο

14/12/2015                                                                                               10.25

 

 

Με άριες και ντουέτα από όπερες, οπερέτες, καθώς και χριστουγεννιάτικα τραγούδια θα πλημμυρίσει το αίθριο του Ωνασείου Καρδιοχειρουργικού Κέντρου την Τετάρτη, 16 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 12:00. Για μία ακόμη φορά καλλιτέχνες της Εθνικής Λυρικής Σκηνής τιμούν με την παρουσία τους τις δράσεις του Κέντρου. Συμμετέχουν: η μεσόφωνος Λυδία Αγγελοπούλου, ο τενόρος Σταμάτης Μπερής και η σολίστ πιάνου Ειρήνη Αντωνιάδου.

Το Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο ευχαριστεί θερμά το Διοικητικό Συμβούλιο, τον Καλλιτεχνικό Διευθυντή της Εθνικής Λυρικής Σκηνής και όλους τους συντελεστές της εκδήλωσης για τη θερμή αποδοχή της πρόσκλησής του να συμμετάσχει η Εθνική Λυρική Σκηνή στις «Πολυφωνίες», μουσικές εκδηλώσεις του Ωνασείου Καρδιοχειρουργικού Κέντρου.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Το πρόγραμμα και τα βιογραφικά των συντελεστών της παράστασης βρίσκονται στη σελίδα: www.onasseio.gr

Σχετικά με τον Συγγραφέα
- Το “’Έρρωσο… να είσαι γερός” είναι µια… αστραπή υγείας, περνάει µηνύµατα & πληροφορίες υποσυνείδητα αφού είναι γρήγορο και κατατοπιστικό. Ο τηλεθεατής δεν… προλαβαίνει ούτε να φοβηθεί, ούτε να κουραστεί… απλά και µόνο να ενηµερωθεί.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *