Π.Κουρουμπλής: Ανασφάλιστοι και φάρμακα οι προτεραιότητες

Π.Κουρουμπλής: Ανασφάλιστοι και φάρμακα οι προτεραιότητες

28/1/2015                      10:15

 

Οι ανασφάλιστοι και η μείωση της φαρμακευτικής δαπάνης είναι οι προτεραιότητες που θέτει η νέα ηγεσία του υπουργείου Υγείας, ενώ οι διοικητές των νοσοκομείων καλούνταν να προχωρήσουν σε απολογισμό και καταγραφή των αναγκών που υπάρχουν.

«Το πρώτο ζήτημα είναι να δούμε το ζήτημα των ανασφάλιστων και οι πολιτικές που θα ακολουθηθούν σε συγκεκριμένους τομείς, όπως είναι το φάρμακο, από το οποίο εμείς πιστεύουμε ότι με τη δική μας παρέμβαση θα προκύψουν αρκετά οφέλη τα οποία να επανεπενδυθούν μέσα στο σύστημα» δήλωσε στο Mega ο υπουργός Υγείας Παναγιώτης Κουρουμπλής.

«Θα προσπαθήσουμε να μειώσουμε τη δαπάνη του φαρμάκου» είπε, επισημαίνοντας ότι ένα από τα ζητήματα που θα εξεταστούν είναι και η μείωση της συμμετοχής των ασφαλισμένων.

Σχετικά με τον Συγγραφέα
- Το “’Έρρωσο… να είσαι γερός” είναι µια… αστραπή υγείας, περνάει µηνύµατα & πληροφορίες υποσυνείδητα αφού είναι γρήγορο και κατατοπιστικό. Ο τηλεθεατής δεν… προλαβαίνει ούτε να φοβηθεί, ούτε να κουραστεί… απλά και µόνο να ενηµερωθεί.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *