Παγκόσμια Ημέρα Υγείας: Εβδομάδα προληπτικού ελέγχου

Παγκόσμια Ημέρα Υγείας: Εβδομάδα προληπτικού ελέγχου

7/4/2016                                                                                                         10.00

Με στόχο να ενισχύσει το μήνυμα ότι η καλύτερη θεραπεία είναι η πρόληψη, το ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ Hospital Center συμμετέχει στις γενικότερες δράσεις για την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας (7 Απριλίου), προσφέροντας στο γενικό κοινό δύο πακέτα προληπτικού ελέγχου σε ιδιαίτερα προνομιακή τιμή.

Ειδικότερα, για ραντεβού που θα κατοχυρωθούν στο χρονικό διάστημα από 7 έως 15  Απριλίου 2016, το ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ Hospital Center παρέχει:

1. Πακέτο Προληπτικού Ελέγχου (check up), το οποίο περιλαμβάνει κλινική εξέταση από εξειδικευμένο καρδιολόγο, ηλεκτροκαρδιογράφημα, γενική αίματος, σάκχαρο, ουρία, κρεατινίνη, ολική χοληστερόλη, HDL, LDL, SGPT, SGOT, στην τιμή των 30 ευρώ.

2. Πακέτο Ελέγχου  Θυροειδούς (Υπέρηχος θυροειδούς, TSH, T4 και Anti TPO), επίσης στην τιμή των 30 ευρώ.

Για περισσότερες πληροφορίες και προγραμματισμό των ραντεβού στο πλαίσιο της διπλής προσφοράς, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν από τις 7 έως τις 15 Απριλίου στο τηλέφωνο: 210. 6972913 (ώρες 08:00 -16:00) ή με ηλεκτρονική αλληλογραφία στο: [email protected]

 

Σχετικά με τον Συγγραφέα
- Το “’Έρρωσο… να είσαι γερός” είναι µια… αστραπή υγείας, περνάει µηνύµατα & πληροφορίες υποσυνείδητα αφού είναι γρήγορο και κατατοπιστικό. Ο τηλεθεατής δεν… προλαβαίνει ούτε να φοβηθεί, ούτε να κουραστεί… απλά και µόνο να ενηµερωθεί.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *