12η Επιστημονική Ημερίδα Ευρωκλινικής Παίδων

12η Επιστημονική Ημερίδα Ευρωκλινικής Παίδων

4/4/2016                                                                                               9.15

 

Η Ευρωκλινική Παίδων διοργανώνει τη 12η Επιστημονική Ημερίδα «Σύγχρονα Παιδιατρικά Θέματα», μία εκδήλωση θεσμό, η οποία θα πραγματοποιηθεί  το Σάββατο 9 Απριλίου 2016 και ώρα 9.00 πμ, στο ξενοδοχείο Divani Caravel, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Παιδιατρικής Εταιρείας και του Δήμου Αθηναίων.

Διακεκριμένοι επιστήμονες από όλο το φάσμα των παιδιατρικών ειδικοτήτων θα παρουσιάσουν σύγχρονα παιδιατρικά θέματα, νέες μεθόδους καθώς και τις τελευταίες εξελίξεις της Παιδιατρικής που βρίσκουν εφαρμογή στην καθημερινή κλινική πράξη.

Η ημερίδα θα έχει την ιδιαίτερη τιμή να φιλοξενήσει τον κο. Bruce Okoye, Παιδίατρο – Χειρουργό στο St George’s University Hospital του Λονδίνου, ο οποίος θα παρουσιάσει τις τελευταίες εξελίξεις στην ελάχιστα επεμβατική χειρουργική παίδων και τον κο. Παναγιώτη Σπυρίδη, Ομότιμο Αν. Καθηγητή Παιδιατρικής Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, ο οποίος θα μιλήσει για τις επιπτώσεις της αμφισβήτησης της αποτελεσματικότητας και της ασφάλειας των εμβολίων.

Επιστημονικός υπεύθυνος της εκδήλωσης είναι η κ. Αγραφιώτου Αικατερίνη, Διευθύντρια Παιδιατρικής κλινικής της  Ευρωκλινικής Παίδων .

Η συμμετοχή στην ημερίδα είναι δωρεάν και οι συμμετέχοντες παιδίατροι θα λάβουν μόρια Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης (CME) από τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο.

 

Σχετικά με τον Συγγραφέα
- Το “’Έρρωσο… να είσαι γερός” είναι µια… αστραπή υγείας, περνάει µηνύµατα & πληροφορίες υποσυνείδητα αφού είναι γρήγορο και κατατοπιστικό. Ο τηλεθεατής δεν… προλαβαίνει ούτε να φοβηθεί, ούτε να κουραστεί… απλά και µόνο να ενηµερωθεί.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *