2ο Πανελλήνιο Συνέδριο Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης στην Εσωτερική Παθολογία

2ο Πανελλήνιο Συνέδριο Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης στην Εσωτερική Παθολογία

15/2/2016                                                                                             11.45

 

Το 2ο Πανελλήνιο Συνέδριο Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης στην Εσωτερική Παθολογία με Διεθνή Συμμετοχή πραγματοποιεί, στις 24 – 28 Φεβρουαρίου 2016, στη Θεσσαλονίκη η Εταιρεία Παθολογίας Βορείου Ελλάδος (Ε.Π.Β.Ε.), φιλοδοξώντας να ξεπεράσει τη μεγάλη επιτυχία του αντίστοιχου περσινού.

Στην εκδήλωση θα συζητηθούν όλες οι νεότερες εξελίξεις στη «μητέρα ειδικότητα» της Ιατρικής, την Παθολογία, καθώς και στις συναφείς ειδικότητες, από κορυφαίους Έλληνες και ξένους επιστήμονες.

Στα οκτώ (8) χρόνια λειτουργίας της, η Ε.Π.Β.Ε. έχει να επιδείξει πλούσιο επιστημονικό έργο, συμβάλλοντας ουσιαστικά στη συνεχιζόμενη εκπαίδευση των Ελλήνων ιατρών και στην έγκυρη ενημέρωσή τους στις σύγχρονες εξελίξεις της Παθολογίας, αναδεικνύοντας, συγχρόνως, το βασικό ρόλο της ειδικότητας στο Σύστημα Υγείας.

Αιχμή του δόρατος στην προσπάθεια της Οργανωτικής Επιτροπής για μεγιστοποίηση της επιτυχίας της εκδήλωσης αποτελεί η καθιέρωση εφεξής ενός καινοτόμου θεσμού: κάθε χρόνο θα βραβεύονται σημαντικές προσωπικότητες από το χώρο του φαρμάκου, που συνέβαλλαν και συμβάλλουν στην ανάπτυξη και ενίσχυση της Ελληνικής φαρμακοβιομηχανίας.

Τα Βραβεία, τα οποία θα διακρίνονται σε τρεις (3) κατηγορίες, θα απονέμονται κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου, που εφέτος θα πραγματοποιηθεί στις 24 – 28 Φεβρουαρίου 2016 στο ξενοδοχείο Makedonia Palace.

Η απονομή των Βραβείων θα γίνει κατά την επίσημη Τελετή Έναρξής του, την Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2016, σε χώρο εκδηλώσεων του Οργανισμού Λιμένος Θεσσαλονίκης (Ο.Λ.Θ.).

Σχετικά με τον Συγγραφέα
- Το “’Έρρωσο… να είσαι γερός” είναι µια… αστραπή υγείας, περνάει µηνύµατα & πληροφορίες υποσυνείδητα αφού είναι γρήγορο και κατατοπιστικό. Ο τηλεθεατής δεν… προλαβαίνει ούτε να φοβηθεί, ούτε να κουραστεί… απλά και µόνο να ενηµερωθεί.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.