Παχυσαρκία

Παχυσαρκία

 

Σύμφωνα με τα διαθέσιμα στοιχεία του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, το 39% του ενήλικου πληθυσμού, ξεπέρασε το φυσιολογικό Δείκτη Μάζας Σώματος το 2014, γιγαντώνοντας έτσι αριθμητικά την κατηγορία των υπέρβαρων παγκοσμίως. Η παχυσαρκία είναι γνωστό ότι συνδέεται με δυσμενείς για την υγεία επιπτώσεις, ακόμα και με τη μείωση του προσδόκιμου ζωής. Μια μέθοδος ωστόσο μας βοηθά να πετύχουμε τον επαρκή έλεγχο του σωματικού μας βάρους καθώς και τα επιθυμητά αποτελέσματα απώλειας βάρους που προσδοκούμε.

Για το θέμα αυτό μίλησε σήμερα στην ιατρική εκπομπή του ΣΚΑΙ «Έρρωσο» και τη Δρ.Έλενα Λαζαρίδη, ο Γενικός Ιατρός Διονύσης Βλάχος, απόφοιτος της Ιατρικής Πατρών, ο οποίος από το 1997 ασχολείται με την παχυσαρκία έχοντας φροντίσει περισσότερα από 8.000 περιστατικά αλλά και δίνοντας ομιλίες για την παχυσαρκία, τον Σακχαρώδη Διαβήτη και τη σωστή διατροφή, ενώ από το 2007 είναι Ιατρικός Διευθυντής της Eurodiet Med.

Σχετικά με τον Συγγραφέα
- Το “’Έρρωσο… να είσαι γερός” είναι µια… αστραπή υγείας, περνάει µηνύµατα & πληροφορίες υποσυνείδητα αφού είναι γρήγορο και κατατοπιστικό. Ο τηλεθεατής δεν… προλαβαίνει ούτε να φοβηθεί, ούτε να κουραστεί… απλά και µόνο να ενηµερωθεί.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *