Επαναστατική μέθοδος Laser για τη θεραπεία του περιεδρικού συριγγίου

Επαναστατική μέθοδος Laser για τη θεραπεία του περιεδρικού συριγγίου

5/4/2016                                                                                           17.30

 

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιείται πλέον η σύγκλειση περιπλεγμένου περιεδρικού συριγγίου με τη χρήση της νέας πολλά υποσχόμενης μεθόδου laser FiLaC στο Ιατρικό Ψυχικού από το  Γενικό Χειρουργό, Δρ. Περικλή Χρυσοχέρη.

Πρόκειται για μία πρωτοποριακή, εντελώς αναίμακτη μέθοδο που σημειώνει πολύ καλά αποτελέσματα, με μικρά ποσοστά υποτροπής σε σύγκριση με τις κλασσικές μεθόδους σύγκλεισης περιεδρικών συριγγίων, χωρίς πόνο και χωρίς παραβίαση-τραυματισμό των σφιγκτήρων του πρωκτού.

Το περιεδρικό συρίγγιο μπορεί να εμφανιστεί σε περιπτώσεις μη έγκαιρης και σωστής αντιμετώπισης αλλά και σε περιπτώσεις χρόνιας δημιουργίας αποστημάτων. Τα συμπτώματα περιλαμβάνουν εκροή πύου, κνησμό και ερεθισμό.

Ο Δρ. Περικλής Χρυσοχέρης δήλωσε: «Οι μέχρι τώρα θεραπείες ήταν χειρουργικές και τραυματικές. Με τη χρήση laser επιτυγχάνεται η φωτοθερμική αποδόμηση και ταυτόχρονα η σύγκλειση των τοιχωμάτων του συριγγίου, χωρίς τραυματισμό του σφιγκτήρα του πρωκτού και χωρίς κίνδυνο δημιουργείας ακράτειας. Ο ασθενής πάει σπίτι του την ίδια μέρα και δεν έχει την ταλαιπωρία των μετεγχειρητικών αλλαγών διότι δεν υπάρχει ανοικτό τραύμα μετά την επέμβαση. Επιπλέον πάντα υπάρχει η δυνατότητα επανάληψης τις θεραπείας χωρίς κινδύνους επιπλοκών ή αυξημένης νοσηρότητας».

 

 

Σχετικά με τον Συγγραφέα
- Το “’Έρρωσο… να είσαι γερός” είναι µια… αστραπή υγείας, περνάει µηνύµατα & πληροφορίες υποσυνείδητα αφού είναι γρήγορο και κατατοπιστικό. Ο τηλεθεατής δεν… προλαβαίνει ούτε να φοβηθεί, ούτε να κουραστεί… απλά και µόνο να ενηµερωθεί.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *