Εύκολη και ασφαλής λύση για επούλωση σε γδαρσίματα, κοψίματα, μικρές πληγές

Εύκολη και ασφαλής λύση για επούλωση σε γδαρσίματα, κοψίματα, μικρές πληγές

15/4/2016                                                                                                                  19.10

Με σύνθημα «γιαναγιάνει», η WinMedica παρουσιάζει στην Ελλάδα το Sofargen® spray, ένα ειδικό, σύγχρονο ιατροτεχνολογικό προϊόν για την αντιμετώπιση δερματικών μικροτραυμάτων, αμυχών, γδαρσιμάτων, κοψιμάτων, επιφανειακών τραυμάτων και γενικά λύσεων της συνέχειας του δέρματος. Το Sofargen® spray είναι φιλικό στο περιβάλλον και ιδιαιτέρως εύκολο στην χρήση, αφού μπορεί με έναν απλό ψεκασμό, να καλύψει το τραυματισμένο μέρος.

Το βασικό πλεονέκτημα του Sofargen® spray είναι ότι μπορεί να εφαρμοστεί απευθείας στην πάσχουσα περιοχή και έτσι αποτρέπει δραστικά τον κίνδυνο μικροβιακής επιμόλυνσης και επίσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλες τις φάσεις επούλωσης της πληγής. Η σύνθεσή του συμβάλλει στην αποκατάσταση της βλάβης του τραυματισμένου ιστού με ασφαλή, φυσικό και ταχύ τρόπο.

 

Περιέχει δύο κύρια συστατικά, τον καολίνη (light kaolin) και την αργυρούχο σουλφαδιαζίνη (silver sulfadiazine) χάρη στα οποία:

 

•       Δημιουργεί μηχανικό φραγμό προς τους εξωτερικούς παράγοντες

•       Διατηρεί το τραύμα στεγνό

•       Αποτρέπει τη μόλυνση της πληγής

•       Διευκολύνει και επιταχύνει τη φυσική επούλωση

 

Το Sofargen® spray αποτελεί την ιδανική λύση για την αντιμετώπιση μικροτραυμάτων και πληγών και θεωρείται απαραίτητο συμπλήρωμα του οικιακού φαρμακείου, αλλά και όπου υπάρχει κίνδυνος μικροατυχημάτων όπως σε αθλητικές εγκαταστάσεις, γήπεδα 5Χ5 κλπ.

 

Το Sofargen® spray διατίθεται στα φαρμακεία.

 

Λίγα λόγια για τoν καολίνη (light kaolin):

Ο καολίνης, είναι λεπτή, λευκή πούδρα, που καλύπτει το τραυματισμένο δέρμα με προστατευτική κρούστα και ταυτοχρόνως, αποστραγγίζει και απορροφά τα εξιδρώματα.

 

Λίγα λόγια για την αργυρούχο σουλφαδιαζίνη (silver sulfadiazine) :

Η αργυρούχος σουλφαδιαζίνη  είναι τοπικό αντιμικροβιακό ευρέως φάσματος  (δρα κατά Gram+ και Gram- μικροβίων καθώς και κάποιων αναεροβίων και μυκήτων) που αποτρέπει τη μόλυνση του τραύματος.

 

 

 

 

 

 

Σχετικά με τον Συγγραφέα
- Το “’Έρρωσο… να είσαι γερός” είναι µια… αστραπή υγείας, περνάει µηνύµατα & πληροφορίες υποσυνείδητα αφού είναι γρήγορο και κατατοπιστικό. Ο τηλεθεατής δεν… προλαβαίνει ούτε να φοβηθεί, ούτε να κουραστεί… απλά και µόνο να ενηµερωθεί.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *