Διασφάλιση του έργου της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης PRAKSIS

Διασφάλιση του έργου της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης PRAKSIS

12/11/2015                                                                     10.40

 

Η MKO PRAKSIS, υλοποιεί προγράμματα ανθρωπιστικής και ιατρικής βοήθειας με βασικό σκοπό την ανακούφιση ευάλωτων πληθυσμών και συνάνθρωπων μας που βρίσκονται σε ανάγκη. Στο παραπάνω πλαίσιο, αποτελεί βασική μας προτεραιότητά να προστατεύσουμε τους υποστηρικτές μας -τόσο τους ιδιώτες όσο και τις επιχειρήσεις- ώστε να μην πέφτουν θύματα εκμετάλλευσης, μέσω της χρήσης του ονόματός της οργάνωσης.

Για την κατοχύρωση και διασφάλιση του έργου μας, έχουμε οργανωμένο αρμόδιο τμήμα ανεύρεσης πόρων. Η PRAKSIS είναι μη κερδοσκοπικό σωματείο και για το λόγο αυτό δεν προβαίνει ποτέ σε διαδικασίες πώλησης υλικού ή προϊόντων με σκοπό την εξασφάλιση πόρων. Επιπλέον, σε καμία περίπτωση οι διαδικασίες ανεύρεσης πόρων δεν υλοποιούνται από ανεξάρτητους και μη διαπιστευμένους ανθρώπους μέσω της πώλησης υλικών ή προϊόντων ή μέσω της διεκδίκησης παροχής δωρεάν υπηρεσιών προς αυτούς ή τρίτους ανθρώπους. Ήδη στο παρελθόν, έχουμε αναγκαστεί να καταφύγουμε στη δικαιοσύνη για περιστατικά στα οποία έγινε προσπάθεια εξαπάτησης και άντλησης πόρων μέσω του ονόματος οργάνωσης.

Ζητάμε από κάθε πολίτη ή επιχείρηση που διαπιστώνει αντίστοιχη απόπειρα, να καταγράφει τα στοιχεία επικοινωνίας του ατόμου το οποίο χρησιμοποιεί το όνομα της οργάνωσης και να επικοινωνεί άμεσα με το τμήμα ανεύρεσης πόρων στα Κεντρικά Γραφεία μας στο 210 520 5200 ή στο [email protected] προκειμένου να μας βοηθήσει να εξαλείψουμε τις προσπάθειες εξαπάτησης.

Σχετικά με τον Συγγραφέα
- Το “’Έρρωσο… να είσαι γερός” είναι µια… αστραπή υγείας, περνάει µηνύµατα & πληροφορίες υποσυνείδητα αφού είναι γρήγορο και κατατοπιστικό. Ο τηλεθεατής δεν… προλαβαίνει ούτε να φοβηθεί, ούτε να κουραστεί… απλά και µόνο να ενηµερωθεί.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.