Προεκλογικό κύμα παραιτήσεων στο χώρο της Υγείας

Προεκλογικό κύμα παραιτήσεων στο χώρο της Υγείας

17/12/2014          10:30

 

Υποψήφιοι στις ερχόμενες βουλευτικές εκλογές θα είναι οι πρόεδροι του Εθνικού Οργανισμού Φαρμάκων (ΕΟΦ), του Οργανισμού Κατά των Ναρκωτικών (ΟΚΑΝΑ) και του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας (ΕΚΑΒ).

Οι Δημήτρης Λιντζέρης, Μιχάλης Κατρίνης και Δημήτρης Παπαγιαννίδης, υπέβαλαν τις τελευταίες μέρες τις παραιτήσεις τους στον υπουργό Υγείας, προκειμένου να πολιτευτούν ο πρώτος στον Πειραιά (ΠΑΣΟΚ), ο δεύτερος στην Ηλεία (ΠΑΣΟΚ) και ο τρίτος στη Λέσβο (ΝΔ).

Οι παραιτήσεις έγιναν δεκτές από τον κ. Βορίδη και αναμένεται να δρομολογηθεί η αντικατάστασή τους από τον νέο χρόνο.

Σύμφωνα με τον νόμο, οι δημόσιοι λειτουργοί πρέπει να παραιτούνται 18 μήνες πριν από τη λήξη της τετραετίας, προκειμένου να έχουν δικαίωμα να είναι υποψήφιοι στις εκλογές.

Οι δύο πρώτοι, έχουν διατελέσει ήδη βουλευτές με το ΠΑΣΟΚ και δεν εξελέγησαν στην τελευταία εκλογική αναμέτρηση. Ο τρίτος, είναι απόστρατος αξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού και στέλεχος της ΝΔ.

Σχετικά με τον Συγγραφέα
- Το “’Έρρωσο… να είσαι γερός” είναι µια… αστραπή υγείας, περνάει µηνύµατα & πληροφορίες υποσυνείδητα αφού είναι γρήγορο και κατατοπιστικό. Ο τηλεθεατής δεν… προλαβαίνει ούτε να φοβηθεί, ούτε να κουραστεί… απλά και µόνο να ενηµερωθεί.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *