Ο ΠΦΣ για την αντιμετώπιση του προσφυγικού – ανθρωπιστικού προβλήματος

Ο ΠΦΣ για την αντιμετώπιση του προσφυγικού – ανθρωπιστικού προβλήματος

8/3/2016                                                                                                    9.30

 

Την συνεργασία της Πολιτείας επιδιώκει ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος προκειμένου μέσα από τις δομές των Φαρμακευτικών Συλλόγων σε ολόκληρη την Ελλάδα να συνδράμει στην αντιμετώπιση του προσφυγικού – ανθρωπιστικού προβλήματος.

Ήδη αρκετοί Φαρμακευτικοί Σύλλογοι έχουν δραστηριοποιηθεί μπροστά στο δράμα που εξελίσσεται στην χώρα μας, αλλά χρειάζεται ένα κεντρικός συντονισμός έτσι ώστε η προσφορά των Φαρμακοποιών να είναι όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματική.

Ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος είχε εγκαίρως επισημάνει τον κίνδυνο διόγκωσης του προβλήματος, όταν τον περασμένο Σεπτέμβριο μετά από πρωτοβουλία του εκδόθηκε ψήφισμα από τους προέδρους των Ευρωπαϊκών Φαρμακευτικών Συλλόγων και παραδόθηκε από την PGEU (Pharmaceutical Group Of The European Union) στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Δυστυχώς όμως τόσο η Ελληνική κυβέρνηση , με εξαίρεση τον Πρόεδρο Της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλο, όσο και η Ευρωπαϊκή Ένωση για μια ακόμη φορά ολιγώρησαν και φτάσαμε στο σημερινό αδιέξοδο.

Σχετικά με τον Συγγραφέα
- Το “’Έρρωσο… να είσαι γερός” είναι µια… αστραπή υγείας, περνάει µηνύµατα & πληροφορίες υποσυνείδητα αφού είναι γρήγορο και κατατοπιστικό. Ο τηλεθεατής δεν… προλαβαίνει ούτε να φοβηθεί, ούτε να κουραστεί… απλά και µόνο να ενηµερωθεί.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.