1.000 επιτυχημένες προστατεκτομές με τη μέθοδο GREEN LIGHT LASER

1.000 επιτυχημένες προστατεκτομές με τη μέθοδο GREEN LIGHT LASER

20/1/2016                                                                                                                 15.15

Τα τελευταία 10 χρόνια έχουν πραγματοποιηθεί 1.000 επιτυχημένες επεμβάσεις για την αντιμετώπιση της καλοήθους υπερτροφίας του προστάτη, με την πρωτοποριακή μέθοδο Green Light Laser προστατεκτομής, στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών από το Χειρουργό Ουρολόγο- Ενδοουρολόγο, Δρ. Νικόλαο Παρδαλίδη και την ομάδα του.

Το τελευταίας γενιάς σύστημα Green light XPS laser 180 Watt που διαθέτει το Ιατρικό Κέντρο Αθηνών αυξάνει τον αριθμό των επιτυχημένων επεμβάσεων, ακόμη και σε ιδιαίτερα δύσκολες περιπτώσεις γιγαντιαίας ανάπτυξης του αδένα έως και 250 κυβικά εκατοστά. Το σύστημα διαθέτει εξελιγμένα χαρακτηριστικά ασφαλείας που βοηθούν στη διενέργεια μίας πρακτικά αναίμακτης επέμβασης, ακόμη και σε δύσκολες περιπτώσεις.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι σε αντίθεση με άλλες τεχνικές που απαιτούν καθετηριασμό και παραμονή στο νοσοκομείο, ο ασθενής αποχωρεί την ίδια ημέρα ή την επομένη χωρίς ουροκαθετήρα. Η μέθοδος είναι ανώδυνη, εξασφαλίζοντας τη μακροχρόνια ανακούφιση του ασθενή από τα συμπτώματα.

Οι επεμβάσεις διενεργούνται μέσω μίας μικρής οπτικής ίνας που εισάγεται στην ουρήθρα με τη βοήθεια ενός κυστεοσκοπίου. Η ίνα μεταφέρει ενέργεια Laser υψηλής ισχύος που θερμαίνει ταχύτατα τον προστατικό ιστό, προκαλώντας την εξάχνωσή του. Η φυσιολογική ροή των ούρων αποκαθίσταται άμεσα και οι περισσότεροι ασθενείς ανακουφίζονται γρήγορα από τα ουρολογικά τους συμπτώματα.

«Η προστατεκτομή με το τελευταίας γενιάς Laser XPS, είναι μία ενδεδειγμένη, αναίμακτη, ανώδυνη και ασφαλής μέθοδος σύγχρονης αντιμετώπισης της καλοήθους καθώς και υπερμεγέθους υπερτροφίας του προστάτη, με άριστα αποτελέσματα για τους πάσχοντες ασθενείς», δήλωσε ο Δρ. Νικόλαος Παρδαλίδης, Διευθυντής της Ουρολογικής Κλινικής του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών. «Η τεχνική Green Light Laser έχει εφαρμοστεί με επιτυχία σε πάνω από δύο εκατομμύρια ασθενείς σε όλο τον κόσμο, δίνοντας λύση ακόμη και σε περιπτώσεις ασθενών, για τους οποίους η μόνη λύση ήταν η ανοικτή χειρουργική επέμβαση».

 

 

 

 

Σχετικά με τον Συγγραφέα
- Το “’Έρρωσο… να είσαι γερός” είναι µια… αστραπή υγείας, περνάει µηνύµατα & πληροφορίες υποσυνείδητα αφού είναι γρήγορο και κατατοπιστικό. Ο τηλεθεατής δεν… προλαβαίνει ούτε να φοβηθεί, ούτε να κουραστεί… απλά και µόνο να ενηµερωθεί.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *