Συνέδριο: “Προώθηση διαρθρωτικών αλλαγών στον υγειονομικό τομέα σε συνθήκες κρίσης”

Συνέδριο: “Προώθηση διαρθρωτικών αλλαγών στον υγειονομικό τομέα σε συνθήκες κρίσης”

30/4/2015                                                                           12:15

 

Οι πολιτικές περιστολής της δαπάνης για την υγεία έχουν, κατά κοινή ομολογία,εξαντλήσει τα όριά τους, ενώ η ρητορική και η δεοντολογική υπέρβαση εμφανίζονται ως μη παραγωγικές. Κατά συνέπεια, η θετικιστική και τεκμηριωμένη προσέγγιση υπέρβασης, σχεδιασμού, διαχείρισης και ελέγχου της εξέλιξης του υγειονομικού τομέα στην προσεχή περίοδο συνιστά το πρώτιστο ζητούμενο στην παρούσα συγκυρία σε συνδυασμό με την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης.

Σε αυτό το πλαίσιο, η Εθνική Σχολή Δημόσιας Υγείας (Τομέας Οικονομικών της Υγείας) με το 11ο Πανελλήνιο Συνέδριο επιχειρεί τη διατύπωση αξιολογικών ιδεών, κριτικών σκέψεων και τεκμηριωμένων προτάσεων, για την προώθηση διαρθρωτικών αλλαγών στον υγειονομικό τομέα σε συνθήκες κρίσης, υπό το πρίσμα της ισότητας, της αποδοτικότητας και της αποτελεσματικότητας.

Στο Συνέδριο συμμετέχει και συνεισφέρει το σύνολο σχεδόν των εμπλεκομένων στην εισαγωγή, τη συζήτηση και τη διαμόρφωση των θέσεων για την υγειονομική μεταρρύθμιση, για την οποία προαπαιτείται η ανάπτυξη επιστημονικής τεκμηρίωσης και κλίματος εθνικής και κοινωνικής συναίνεσης.

 

Πηγή: Isotimos.gr

Σχετικά με τον Συγγραφέα
- Το “’Έρρωσο… να είσαι γερός” είναι µια… αστραπή υγείας, περνάει µηνύµατα & πληροφορίες υποσυνείδητα αφού είναι γρήγορο και κατατοπιστικό. Ο τηλεθεατής δεν… προλαβαίνει ούτε να φοβηθεί, ούτε να κουραστεί… απλά και µόνο να ενηµερωθεί.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.