Ομάδες Προσωπικής Ανάπτυξης, Καλλιτεχνικής Δημιουργίας και Χειροτεχνίας «Καλυψώ»

Ομάδες Προσωπικής Ανάπτυξης, Καλλιτεχνικής Δημιουργίας και Χειροτεχνίας «Καλυψώ»

21/10/2015                                       8.00

 

Οι Ομάδες Προσωπικής Ανάπτυξης δημιουργήθηκαν για την ψυχολογική υποστήριξη των ασθενών-μελών του «Καλυψώ» και τη βελτίωση του συναισθηματικού τους κόσμου καθώς και του τρόπου αντιμετώπισης της νόσου και των συνεπειών της. Με την υποστήριξη συμβούλου ψυχικής υγείας, η νόσος απομυθοποιείται, τα μέλη αναπτύσσουν τον εαυτό τους ανοίγοντας όλο και περισσότερο τα θέματά τους, μοιράζονται τις εμπειρίες τους από τη ψωρίαση και τις συνέπειές της, αποκτούν την αυτοπεποίθηση που είναι αναγκαία για την αντιμετώπιση των προκλήσεων της ζωής και βρίσκουν λύσεις σε θέματα που τους απασχολούν.

Συναντήσεις Ομάδων Προσωπικής Ανάπτυξης
Ομάδα Τετάρτης: Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου 2015, 19.30-21.00
Ομάδα Παρασκευής: Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου 2015, 19-20.30

Η Ομάδα Καλλιτεχνικής Δημιουργίας και Χειροτεχνίας έχει σαν σκοπό τη δημιουργική επικοινωνία των μελών και φίλων του «Καλυψώ» με παράλληλη αποφόρτιση από το άγχος της καθημερινότητας, και όχι μόνο.
Χρησιμοποιώντας, κατά περίπτωση, ως πρώτες ύλες χαρτί, ξύλο, γυαλί, πέτρα καθώς και χρώματα, αποξηραμένα φύλλα, λουλούδια και φρούτα, κοχύλια κλπ. η ομάδα δημιουργεί διακοσμητικά κυρίως αντικείμενα µε διάφορες τεχνικές. Οι δημιουργίες της ομάδας, μετά το τέλος του κύκλου της ζωής της, εκτίθενται προς πώληση. Η συμμετοχή στην Ομάδα Καλλιτεχνικής Δημιουργίας και Χειροτεχνίας είναι δωρεάν.
Πρώτη συνάντηση για τη νέα σεζόν: Σάββατο, 24 Οκτωβρίου 2015, 17-19.00

Οι συναντήσεις γίνονται στα νέα γραφεία του «Καλυψώ», Χίου 29, 2ος όροφος, στάση μετρό Μεταξουργείο (έξοδος Δηληγιάννη).

Σχετικά με τον Συγγραφέα
- Το “’Έρρωσο… να είσαι γερός” είναι µια… αστραπή υγείας, περνάει µηνύµατα & πληροφορίες υποσυνείδητα αφού είναι γρήγορο και κατατοπιστικό. Ο τηλεθεατής δεν… προλαβαίνει ούτε να φοβηθεί, ούτε να κουραστεί… απλά και µόνο να ενηµερωθεί.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.