Φροντίδα για τη στοματική υγιεινή εκατοντάδων παιδιών

Φροντίδα για τη στοματική υγιεινή εκατοντάδων παιδιών

23/11/2015                                                                                                               16.30

 

Χορηγία προϊόντων Plac Away σε Μη Κερδοσκοπικές Οργανώσεις και Φιλανθρωπικά Σωματεία για τις ανάγκες των παιδιών

Τα Χριστούγεννα είναι μια γιορτή αγάπης και προσφοράς σε όλους, με πρωταγωνιστές τα παιδιά. Αυτές τις γιορτές, λοιπόν, η Omega Pharma, πιστή στη δέσμευσή της για ενίσχυση της καθημερινής υγείας και ευεξίας του ανθρώπου και θέτοντας πάντα στο επίκεντρο των δραστηριοτήτων της τον άνθρωπο, επιλέγει να σταθεί δίπλα στα παιδιά και να στηρίξει Μη Κερδοσκοπικές Οργανώσεις και Φιλανθρωπικά Σωματεία.

Πιο συγκεκριμένα, η Omega Pharma πρόσφερε περισσότερες από 850 οδοντόκρεμες Plac Away στα Παιδικά Χωριά SOS, στη Κιβωτό του Κόσμου, στο Χαμόγελο του Παιδιού, στο Κέντρο Συμπαράστασης Παιδιών και Οικογένειας της Μυρτώς Λεμού, στην Ελληνική Εταιρεία Προστασίας Αυτιστικών Ατόμων, στη Παμμακάριστο, και στο Ειδικό Σχολείο Περάματος, καλύπτοντας τις ανάγκες τους για την καθημερινή στοματική υγιεινή των παιδιών που φιλοξενούν και στηρίζουν με το έργο τους.

 

 

Έρρωσο
Σχετικά με τον Συγγραφέα
- Το “’Έρρωσο… να είσαι γερός” είναι µια… αστραπή υγείας, περνάει µηνύµατα & πληροφορίες υποσυνείδητα αφού είναι γρήγορο και κατατοπιστικό. Ο τηλεθεατής δεν… προλαβαίνει ούτε να φοβηθεί, ούτε να κουραστεί… απλά και µόνο να ενηµερωθεί.

Έρρωσο

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *