Παζάρι αγάπης για τα παιδιά με συγγενείς καρδιοπάθειες

Παζάρι αγάπης για τα παιδιά με συγγενείς καρδιοπάθειες

22/2/2016                                                                                                           12.45

 

O Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Παιδιών με Συγγενείς Καρδιοπάθειες “Η Αγία Σοφία”, με την ευκαιρία της παγκόσμιας ημέρας συγγενών καρδιοπαθειών με μεγάλη επιτυχία διοργάνωσε το διήμερο «ΠΑΖΑΡΙ ΚΑΡΔΙΑΣ», το Σάββατο 13 και την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2016 στον Ιερό Ναό Αγίου Κοσμά Αιτωλού Αμαρουσίου.

Την εκδήλωση αυτή πλαισίωσαν πλήθος κόσμου απ’ όλη την Αττική, που ενημερώθηκε για τις δράσεις του Συλλόγου, που κεντρικό στόχο έχουν τη στήριξη του μόνου Δημόσιου «ΕΙΔΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΣΥΓΓΕΝΩΝ ΚΑΡΔΙΟΠΑΘΕΙΩΝ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ» (Ε.Κ.Α.Σ.ΚΑ.Π.) του Νοσοκομείου ΠΑΙΔΩΝ «Αγ. Σοφία». Πρόκειται για το κέντρο, που αντιμετώπισε και αντιμετωπίζει παιδιά με συγγενείς καρδιοπάθειες από όλη την Ελλάδα, αλλά και γειτονικές χώρες με μεγάλη επιτυχία. Οι ιατροί και νοσηλευτές του κέντρου θεράπευσαν τα παιδιά αλλά και έδωσαν μαθήματα ανθρωπιάς στους χαλεπούς καιρούς της οικονομικής κρίσης.

Επιδίωξη του συλλόγου αποτελεί η απρόσκοπτη και βέλτιστη λειτουργία του μοναδικού δημόσιου Παιδοκαρδιοχειρουργικού Κέντρου της Ελλάδας με ενημέρωση των δημόσιων φορέων Υγείας, συνεργασία με σωματεία και οργανώσεις του εσωτερικού και εξωτερικού, ψυχολογική υποστήριξη γονέων και παιδιών για την καλύτερη αντιμετώπιση των μικρών ασθενών.

Ιδιαιτέρως, ευχαριστεί την Πρόεδρο της Ελληνικής Εταιρείας Χειρουργών Θώρακος-Καρδιάς-Αγγείων Δρ. Καλλιόπη Αθανασιάδη, που με την παρουσία της έστειλε μήνυμα συμπαράστασης κι αλληλεγγύης στα καρδιοπαθή παιδιά και τις οικογένειές τους.

Έρρωσο
Σχετικά με τον Συγγραφέα
- Το “’Έρρωσο… να είσαι γερός” είναι µια… αστραπή υγείας, περνάει µηνύµατα & πληροφορίες υποσυνείδητα αφού είναι γρήγορο και κατατοπιστικό. Ο τηλεθεατής δεν… προλαβαίνει ούτε να φοβηθεί, ούτε να κουραστεί… απλά και µόνο να ενηµερωθεί.

Έρρωσο

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *