Συνεχίζεται το πρόγραμμα δωρεάν εξέτασης μαστού

Συνεχίζεται το πρόγραμμα δωρεάν εξέτασης μαστού

20/1/2015                  8:30

 

Συνεχίζονται οι δράσεις για την πρόληψη και προαγωγή της υγείας γυναικών κατά του καρκίνου του μαστού, που ξεκίνησαν τον Σεπτέμβρη, με πρωτοβουλία της υφυπουργού Υγείας, Κατερίνας Παπακώστα-Σιδηροπούλου, σε συνεργασία με τις Υγειονομικές Περιφέρειες της χώρας και τους διοικητές των νοσοκομείων.

Σκοπός της δράσης είναι η ενημέρωση των γυναικών για τη σημασία του ελέγχου και η εκπαίδευσή τους στην αυτοεξέταση, η χάραξη στοχευμένων πολιτικών για την πρόληψη και προαγωγή της υγείας στις γυναίκες και στους νέους. Η δράση περιλαμβάνει τη δωρεάν εξέταση μαστού σε όλες τις γυναίκες, ανεξαρτήτως της ασφαλιστικής δυνατότητάς τους.

Το πρόγραμμα δωρεάν εξετάσεων θα συνεχιστεί έως το τέλος Φεβρουαρίου και οι δομές που συμμετέχουν στην Αθήνα είναι οι εξής:

Αθήνα-Μαρούσι, στη Μονάδα Υγείας Αμαρουσίου (ΠΕΔΥ), κάθε Δευτέρα 08:30-14:00, τηλ. επικοινωνίας: 210-8053744.

Αθήνα-Νέα Ιωνία, στο Γενικό Νοσοκομείο Νέας Ιωνίας «Κωνσταντοπούλειο», κάθε Δευτέρα, 09:00-13:00, τηλ. επικοινωνίας: 213-2057206.

Αθήνα, στο Γενικό Νοσοκομείο Μαιευτήριο «Έλενα Βενιζέλου», κάθε Τετάρτη, 09:00-13:00, τηλ. επικοινωνίας: 210-6402257.

Σχετικά με τον Συγγραφέα
- Το “’Έρρωσο… να είσαι γερός” είναι µια… αστραπή υγείας, περνάει µηνύµατα & πληροφορίες υποσυνείδητα αφού είναι γρήγορο και κατατοπιστικό. Ο τηλεθεατής δεν… προλαβαίνει ούτε να φοβηθεί, ούτε να κουραστεί… απλά και µόνο να ενηµερωθεί.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *