Ταξιδιωτική Iατρική

Ταξιδιωτική Iατρική

 

Με την τεχνολογική ανάπτυξη και τα ασφαλέστερα, οικονομικότερα αλλά και ταχύτερα μέσα μεταφοράς, ο αριθμός των ταξιδιωτών διαρκώς αυξάνεται. Ωστόσο με τη μετάβαση των ταξιδιωτών σε ένα ανοίκειο περιβάλλον, διογκώνεται παράλληλα και ο κίνδυνος έκθεσης σε επισφαλείς για την υγεία τους συνθήκες. Οι περισσότεροι κίνδυνοι που κρύβουν τα ταξίδια μπορούν να αποφευχθούν με τη λήψη προληπτικών μέτρων.

Για το θέμα μίλησε σήμερα στην ιατρική εκπομπή του ΣΚΑΙ «Έρρωσο» και τη Δρ.Έλενα Λαζαρίδη η κυρία Σοφία Χατζηαναστασίου, παθολόγος-λοιμωξιολόγος και μέλος του Γραφείου Ταξιδιωτικής Ιατρικής του ΚΕΕΛΠΝΟ.

Σχετικά με τον Συγγραφέα
- Το “’Έρρωσο… να είσαι γερός” είναι µια… αστραπή υγείας, περνάει µηνύµατα & πληροφορίες υποσυνείδητα αφού είναι γρήγορο και κατατοπιστικό. Ο τηλεθεατής δεν… προλαβαίνει ούτε να φοβηθεί, ούτε να κουραστεί… απλά και µόνο να ενηµερωθεί.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *