Τεχνική “Τριπλού Επιπέδου” για φυσική πλαστική μαστών

Τεχνική “Τριπλού Επιπέδου” για φυσική πλαστική μαστών

15/12/2014                 12:45

 

Πρόκειται για την πιο σύγχρονη απ’ όλες τις τεχνικές αυξητικής μαστών αφού δίνει το απολύτως πιο όμορφο σταγονοειδές σχήμα που ζητούν οι -μεσογειακές κυρίως- ενδιαφερόμενες για μεγέθυνση του στήθους.

Είναι μια ανάμειξη (Composite no pain-triple plane) όλων των προηγούμενων τεχνικών και απευθύνεται σε γυναίκες που έχουν στοιχειωδώς όμορφο φυσικό στήθος, το οποίο επιθυμούν να κάνουν ακόμα πιο όμορφο και φυσικό. Η τεχνική αρχίζει ήδη και γίνεται γνωστή για τα προτερήματα της σε σχέση με όλες τις άλλες.

Πρόκειται ουσιαστικά για την τοποθέτηση ειδικών εμφυτευμάτων με ενισχυμένη προβολή σε μια θέση η οποία καταλαμβάνει και τις δύο εγκεκριμένες ανατομικές περιοχές, δηλαδή την υπομαστική και την υπομυική.

1ο και 2ο “Πλάνο”

Στον άνω πόλο (ντεκολτέ) η τοποθέτηση του εμφυτεύματος γίνεται υπομυικά (κάτω από τον θωρακικό μυ) ενώ στον κάτω πόλο η τοποθέτηση του εμφυτεύματος γίνεται υπομαστικά (δηλαδή κάτω από τον μαστικό αδένα). Αυτό το εμφύτευμα μαστού είναι τελευταίας τεχνολογίας, της αμερικάνικης εταιρείας Mentor. Οι δύο αυτές περιοχές ουσιαστικά είναι και οι σωστές ανατομικές περιοχές, ενώ μεταξύ των δύο αυτών περιοχών βρίσκεται το σύμπλεγμα θηλής-θηλαίας άλω.

Φυσικά, η επιλογή της τομής προσπέλασης βρίσκεται στη διακριτική ευχαίρια της ενδιαφερόμενης αναλόγως με τις ιδιαιτερότητες και τα χαρακτηριστικά του προυπάρχοντος στήθους (η μικρή  αυτή  και διακριτική τομή γίνεται είτε απο την θηλαία άλω είτε από την υπομάστιο πτυχή κάτω απο το στήθος).

3ο “Πλάνο”

Εάν ο κάτω πόλος είναι μικρός και ανεπαρκής λόγω του ότι το προς μεγέθυνση στήθος ήταν πολύ μικρό (κάτι πολύ συχνό)  τότε η χρήση λίπους από άλλες περιοχές που υπάρχει τοπική συσσώρευση λιπώδους ιστού είναι χρήσιμη για τον σχηματισμό του κάτω και πλαγίου ημισφαιρίου του στήθους (κάτω πόλος, ντεκολτέ και πλάγιο γέμισμα).

Αυτή γίνεται ταυτόχρονα με την αυξητική πλαστική του μαστού ενώ πολλές φορές η ενδιαφερόμενη ευνοείται και από την αφαίρεση τοπικού πάχους  απο δύσκολες περιοχές του σώματος όπως τα ψωμάκια, επιτυγχάνοντας μια συνολική αρμονία σε ολόκληρο το σώμα σε μία μόνο επέμβαση..!!

Αποτελέσματα

Τα αποτελέσματα από τη χρήση αυτής της τριπλής μεθόδου είναι τα πιο φυσικά που μπορεί να φανταστεί κανείς ενώ είναι αδύνατο να «προδοθεί» η ευτυχισμένη γυναίκα από το νέο της στήθος διότι αυτό κινείται φυσιολογικά, είναι σταγονοειδές, αφράτο, μαλακό και σφριγηλό ταυτόχρονα και ακολουθεί με φυσικότητα τις κινήσεις του σώματος.

Η τεχνική είναι ουσιαστικά ακίνδυνη και πολύ ασφαλής και δεν εμποδίζει σε τίποτα τις εξετάσεις του μαστού, τον θηλασμό και την αισθητικότητα οι οποίες συνεχίζουν να λειτουργούν πλήρως. Την συνιστούμε ανεπιφύλακτα τόσο εμείς όσο και οι πάρα πολλές Ελληνίδες και ξένες στην οποία την εφαρμόσαμε και τις οποίες συχνά απολαμβάνουν οι θαυμαστές τους στη show bizz και στην τηλεόραση.

Αυτή η τεχνική έχει όλα τα αξιοθαύμαστα προτερήματα των μέχρι τώρα χρησιμοποιούμενων τεχνικών μεγέθυνσης μαστών με εμφυτεύματα σιλικόνης, συνδυαζόμενη με το δικό σας λίπος, ενώ είναι εντελώς ανώδυνη και ακίνδυνη, αφού γίνεται με τοπική αναισθησία.

Έτσι, το ίδιο βράδυ θα βρίσκεστε στο σπίτι σας παρέα με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και με το νέο σας σταγονοειδές και σφριγηλό στήθος…

Δρ. Ιωάννης Λύρας,

Πλαστικός χειρουργός

www.ioannislyras.gr

Έρρωσο
Σχετικά με τον Συγγραφέα
- Το “’Έρρωσο… να είσαι γερός” είναι µια… αστραπή υγείας, περνάει µηνύµατα & πληροφορίες υποσυνείδητα αφού είναι γρήγορο και κατατοπιστικό. Ο τηλεθεατής δεν… προλαβαίνει ούτε να φοβηθεί, ούτε να κουραστεί… απλά και µόνο να ενηµερωθεί.

Έρρωσο

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *