Το κρασί βοηθά στην ταχύτερη καύση λίπους

Το κρασί βοηθά στην ταχύτερη καύση λίπους

28/3/2015                                            13:10

Σύμφωνα με μία νέα έρευνα, μέσα στο μούστο των σταφυλιών, βρίσκεται το λεγόμενο ελλαγικό οξύ που, όπως αποδεικνύεται, επιβραδύνει δραματικά την ανάπτυξη των υπαρχόντων λιποκυττάρων και τον σχηματισμό νέων, ενώ ενισχύει και τον μεταβολισμό των λιπαρών οξέων στα ηπατικά κύτταρα. Με άλλα λόγια, βοηθά στο μεταβολισμό και την ταχύτερη καύση λίπους.

Αμερικανοί ερευνητές μάλιστα, προτείνουν σε όσους θέλουν να χάσουν περιττά κιλά, να πίνουν κόκκινο κρασί ή χυμό από κόκκινα σταφύλια. Πάντα με μέτρο όμως – το ελλαγικό οξύ δεν είναι σε καμιά περίπτωση θαυματουργό, όπως τονίζουν οι ίδιοι ερευνητές.

Σημειώστε ότι μέσα από διάφορα επιστημονικά στοιχεία έχει εμφανιστεί ότι το ελλαγικό οξύ μπορεί να προστατεύσει το δέρμα ακόμα και από τις ρυτίδες, μειώνοντας την αποδόμηση του κολλαγόνου που προκαλείται από τις ακτίνες UVB, συμβάλλοντας δηλαδή στην προστασία του δέρματος από την υπεριώδη ακτινοβολία.

Πηγή: marieclaire.gr

 

Σχετικά με τον Συγγραφέα
- Το “’Έρρωσο… να είσαι γερός” είναι µια… αστραπή υγείας, περνάει µηνύµατα & πληροφορίες υποσυνείδητα αφού είναι γρήγορο και κατατοπιστικό. Ο τηλεθεατής δεν… προλαβαίνει ούτε να φοβηθεί, ούτε να κουραστεί… απλά και µόνο να ενηµερωθεί.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *