Το σύστημα VENTANA HE 600, η νέα λύση για τη χρώση ιστών με αιματοξυλίνη και εωσίνη

Το σύστημα VENTANA HE 600, η νέα λύση για τη χρώση ιστών με αιματοξυλίνη και εωσίνη

20/11/2015                                                                              11.10

 

Η Roche ανακοίνωσε πρόσφατα την κυκλοφορία του καινοτόμου συστήματος VENTANA HE 600. Πρόκειται για το νέο, πλήρως αυτοματοποιημένο σύστημα χρώσης ιστών για αιματοξυλίνη και εωσίνη (H&E), το οποίο προάγει την ασφάλεια ασθενών και επαγγελματιών υγείας ενώ παρέχει εξαιρετικής ποιότητας χρώση.

Το σύστημα VENTANA HE 600 διανέμει κάθε φορά νέα αντιδραστήρια σε κάθε αντικειμενοφόρο πλάκα ξεχωριστά, χωρίς να υπάρχει πλέον ανάγκη για χρήση αλκοόλης και απιονισμένου νερού (DI) από τον χειριστή, προσφέροντας έτσι μεγαλύτερη σταθερότητα και ποιότητα στη χρώση ιστών. Η συγκεκριμένη τεχνολογία χρώσης πλακιδίων, μειώνει τον κίνδυνο μεταβίβασης βιοπτικού υλικού από το ένα πλακίδιο σε άλλο που ενδέχεται να προκύψει σε άλλα συστήματα, μειώνοντας τη πιθανότητα λανθασμένης διάγνωσης.

Το σύστημα VENTANA HE 600 εξαλείφει τη χρήση ξυλόλης και αλκοόλης χρησιμοποιώντας αντιδραστήρια έτοιμα προς χρήση τα οποία μειώνουν την έκθεση του χειριστή σε επιβλαβείς χημικές ουσίες. Το σύστημα βελτιστοποιεί τη ροή των εργασιών του παθολογοανατομικού εργαστηρίου, καθώς καταργεί την χειροκίνητη ανάμιξη αντιδραστηρίων και καθιστά δυνατή την παρακολούθηση της ημερομηνίας λήξης των όλων των προϊόντων.

Το σύστημα προσφέρει περισσότερα από 400 ξεχωριστά πρωτόκολλα χρώσης είναι πλήρως προσαρμόσιμο στις ανάγκες του εργαστηρίου, των παθολογοανατόμων, καθώς και στις διαφοροποιήσεις των ιστολογικών υλικών. Σε πρόσφατη δοκιμή που πραγματοποιήθηκε σε παγκόσμια κλίμακα, περισσότερα από 4.000 πλακίδια που προήλθαν από εργαστήρια 12 διαφορετικών χωρών, εξετάστηκαν στο σύστημα VENTANA HE 600 κι ελέγχθηκαν από 67 παθολογοανατόμους, με άψογα αποτελέσματα. Τα κριτήρια που αξιολογήθηκαν – μεταξύ αυτών λεπτομέρειες του πυρήνα, ποιότητα και ένταση της χρώσης – είχαν ως αποτέλεσμα τη βαθμολογία 3,7 στα 4,0.

Σχετικά με τον Συγγραφέα
- Το “’Έρρωσο… να είσαι γερός” είναι µια… αστραπή υγείας, περνάει µηνύµατα & πληροφορίες υποσυνείδητα αφού είναι γρήγορο και κατατοπιστικό. Ο τηλεθεατής δεν… προλαβαίνει ούτε να φοβηθεί, ούτε να κουραστεί… απλά και µόνο να ενηµερωθεί.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *