Η ΕΕ επιλέγει τη ΓΕΠ για να αναπτύξει διαδικτυακά εργαλεία εκτίμησης επαγγελματικού κινδύνου για τρεις κλάδους

Η ΕΕ επιλέγει τη ΓΕΠ για να αναπτύξει διαδικτυακά εργαλεία εκτίμησης επαγγελματικού κινδύνου για τρεις κλάδους

9/2/2016                                                                                                                                    11.10

 

Δωρεάν Εκτίμηση Επαγγελματικού Κίνδυνου και Εκπόνηση Μελέτης για τρεις Κλάδους!

Υγεία και Ασφάλεια στην Εργασία

Η ΓΕΠ, αναγνωρίζεται για την τεχνογνωσία της σε θέματα Υγείας & Ασφάλειας, από την Ευρωπαϊκή Ένωση και τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό για την Υγεία & Ασφάλεια στην Εργασία (EU-OSHA) και επιλέγεται μετά από διαγωνισμό, προκειμένου να αναπτύξει τρία διαδικτυακά εργαλεία εκτίμησης επαγγελματικού κινδύνου, τα οποία προορίζονται για επαγγελματίες της χώρας μας!

Πρόκειται για το OIRA (Online Interactive Risk Assessment), το διαδικτυακό εργαλείο που δίνει τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις να εκπονήσουν τη μελέτη Εκτίμησης του Επαγγελματικού Κινδύνου και να αξιολογήσουν τους επαγγελματικούς κινδύνους που υπάρχουν ή ενδέχεται να δημιουργηθούν σε κάθε εργασιακό χώρο.

Οι ειδικοί επιστήμονες της ΓΕΠ θα αναπτύξουν τρία διαφορετικά εργαλεία OIRA, (Online Interactive Risk Assessment), με τα οποία θα δοθεί η δυνατότητα σε επιχειρήσεις των κλάδων:
• Εγκαταστατών/Συντηρητών Ανελκυστήρων,
• Επισκευής Οχημάτων
• Εκπαιδευτικών Μονάδων (Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης)
να αξιολογήσουν ΔΩΡΕΑΝ τους επαγγελματικούς κινδύνους και να εκπονήσουν τη μελέτη Εκτίμησης του Επαγγελματικού Κινδύνου.

Στόχος του έργου είναι η στήριξη των επιχειρήσεων που ανήκουν στους ανωτέρω κλάδους ώστε να ανταποκριθούν με επάρκεια και χωρίς κόστος στην σημαντική υποχρέωση της εκτίμησης επαγγελματικού κινδύνου.

Το έργο χρηματοδοτείται από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό για την Υγεία & Ασφάλεια στην Εργασία (EU-OSHA).

Περισσότερες πληροφορίες: http://www.oiraproject.eu
http://www.ypakp.gr/index.php?ID=ieBjkSZtRNp18HK9#6585
http://www.exypp.gr

 

Η ΓΕΠ είναι η μεγαλύτερη εταιρία παροχής υπηρεσιών Υγείας και Ασφάλειας στην εργασία στην Ελλάδα.
Συγκριτικά πλεονεκτήματα της ΓΕΠ αποτελούν:
• Ποιότητα υπηρεσιών
• Τεχνογνωσία
• Καινοτομία
Ταχύτητα εξυπηρέτησης
• Έμπειρα στελέχη
• Το μεγαλύτερο δίκτυο στην Ελλάδα
• Πελατοκεντρική αντίληψη και φιλοσοφία

Καλύπτοντας επιχειρήσεις όλων των κλάδων (παροχής υπηρεσιών – πολυκαταστήματα – βιομηχανία – τρόφιμα – εστίαση – τεχνικά έργα – πετρελαιοειοειδή κ.ά.), καθώς και μονάδες με σύνθετες λειτουργίες (όπως νοσηλευτικά ιδρύματα) οι Τεχνικοί Ασφαλείας και Ιατροί Εργασίας της ΓΕΠ διαθέτουν εξειδικευμένη γνώση για την αντιμετώπιση του επαγγελματικού κινδύνου με την ιδιαιτερότητα που παρουσιάζει κάθε εγκατάσταση, ανάλογα με τη δραστηριότητά της.

 

Σχετικά με τον Συγγραφέα
- Το “’Έρρωσο… να είσαι γερός” είναι µια… αστραπή υγείας, περνάει µηνύµατα & πληροφορίες υποσυνείδητα αφού είναι γρήγορο και κατατοπιστικό. Ο τηλεθεατής δεν… προλαβαίνει ούτε να φοβηθεί, ούτε να κουραστεί… απλά και µόνο να ενηµερωθεί.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.